Loading...

اطلاعات درخواست ویزا


کشور

نوع ویزا

مدت تحویل

قیمت

مدارک لازم

روسیه

 

15 روزه توریستی عادی

8 روز کاری

100 دلار

حضور مسافر در ایران الزامی است.

اصل پاسپورت + یک قطعه عکس 4*3 + تسویه کامل

مشخصات فردی + بیمه + بلیت رفت و برگشت ok

جهت ویزای توریستی رزرو هتل الزامی است.

(ویزا طبق تاریخ بلیط صادر می شود)

 

مسافر باید در صورت عدم اقامت در هتل طی 48 ساعت در اداره پلیس ریجستر شود.

بیمه پرواز مسافر از تهران و مقصد مسکو و در صورت ورود به شهر دیگری از روسیه به جز مسکو دچار مشکل و دیپورت خواهد شد.

ویزای تجاری 1 ساله نیاز به آزمایش ایدز و وصاحبه دارد.

15 روزه توریستی فوری

3 روز کاری

180 دلار

1 ماهه تجاری عادی

20روز کاری

160 دلار

1 ماهه تجاری فوری

8 روز کاری

240 دلار

3 ماهه تجاری سینگل عادی

20 روز کاری

170 دلار

3 ماهه تجاری سینگل فوری

8 روز کاری

245 دلار

3 ماهه تجاری دبل عادی

20 روز کاری

210 دلار

3 ماهه تجاری دبل فوری

8 روز کاری

335 دلار

یکساله تجاری مولتی پل عادی

30 روز کاری

360دلار

یکساله تجاری مولتی پل عادی

8 روز کاری

600 دلار

چین

توریستی گروهی عادی

8 روز کاری

105 دلار

اصل پاسپورت (داشتن 3 صفحه خالی الزامی است) رزرو بلیط + بیمه + حتما 2 قطعه 2 قطعه عکس رنگی 4*6 مطابق پاسپورت + مشخصات کانل فردی (آدرس منزل و محل کار با شماره ثابت و همراه (ذکر کدپستی الزامی است) + تمکن مالی به انگلیسی (30 روز اقامت = 34 میلیون تومان و 15 روز اقامت = 28 میلیون تومان) با مهر برجسته و اصل امضای متصدی بانگ (آدرس و تلفن بانک الزامی است)

جهت ویزای 6 ماهه باید 4 ویزای قبلی و برای ویزای 1 ساله حداقل 7 ویزای قبلی در پاسپورت باشد.

ویزای گروهی حداقل 5 نفر می باشد.

مسئولیت صدور بلیط و رزرو هتل و .... از صدور ویزا به عهده مسافر می باشد و این آزانس هیچگونه مسئولیتی ندارد.

سفارت چین در روزهای 5 شنبه کار فوری قبول نمی کند.

اگر لیبل هر ویزای قبلی از پاسپورت جدا شده باشد مسافر BLACK LIST خواهد شد.

حضور مسافر در ایران الزامی است.

 

توریستی گروهی فوری

6 روز کاری

145 دلار

توریستی انفرادی عادی

8 روز کاری

130 دلار

توریستی انفرادی فوری

6 روز کاری

160 دلار

یک ماهه تجاری

10 روز کاری

220 دلار

 

3 ماهه دبل

10 روز کاری

440 دلار

3 ماهه سینگل 90 روز اقامت

10 روز کاری

540 دلار

 

6 ماهه مولتی

10 روز کاری

640 دلار

یکساله مولتی 30 روز اقامت

10 روز کاری

740 دلار

تایلند

عادی سینگل

5 – 3 روز کاری

58 یورو

اصل پاسپورت + یک قطعه عکس تمام رخ تمام رنگی 4*3 جدید حداقل 5 ماه + کپی شناسنامه + کپی کارت ملی + مشخصات فردی + شغل و سمت شغلی دقیق + آدرس ایمیل مسافر + پیرینت مانده حساب حداقل 5 میلیون رزرو هتل + بلیت + تسویه کامل

حضور مسافر در ایران الزامی است

در صورت عدم صدور ویزا، هزینه پرداخت شده توسط سفارت مسترد نخواهد شد.

6 ماهه مولتی

170 یورو

15 روزه توریستی فوری

3 روز کاری

180 دلار

1 ماهه تجاری عادی

20روز کاری

160 دلار

1 ماهه تجاری فوری

8 روز کاری

240 دلار

3 ماهه تجاری سینگل عادی

20 روز کاری

170 دلار

3 ماهه تجاری سینگل فوری

8 روز کاری

245 دلار

3 ماهه تجاری دبل عادی

20 روز کاری

210 دلار

3 ماهه تجاری دبل فوری

8 روز کاری

335 دلار

یکساله تجاری مولتی پل عادی

30 روز کاری

360دلار

یکساله تجاری مولتی پل عادی

8 روز کاری

600 دلار

دبی

14 روزه عادی

5 روز کاری

300 درهم

اسکن رنگی پاسپورت + چک ضمانت + تسویه کامل

مبنای محاسبه روز کاری جهت اقدام ویزا، از روز بعد دریافت مدارک خواهد بود.

ویزای یک ماه غیر قابل تمدید است.

تاریخ درخاویت ورود مسافر به دبی باید در درخواس ذکر گردد.

اخیرا ویزاهایی که صادر می شوند و مسافر به هر دلیل از آنها استفتده نمی کند، پس از اتمام اعتبار ویزا به صورت خودکار کنسل و باطل نمی گردد و باعث سابقه منفی برای مسافر نمی شود.

لذا در صورتی که مسافر به ویزای جدید نیاز داشته باشد باید ویزای استفاده نشده ی قبلی توطسط شرکت صادر کننده ویزا در دبی با پرداخت هزینه مربوطه کنسل گردد و سپس ویزای جدید اقدام شود. با توجه به این مساله ممکن است ویزای جدید صادر نشده و یا ریجکت گردد.

 

 

14 روزه عادی (اتباع افغان)

 

5 روز کاری

130 دلار

14 روزه فوری (سرویس)

2 روز کاری

340 درهم

یک ماهه عادی

5 روز کاری

350 درهم

3 ماهه سینگل

5 روز کاری

820 درهم

3 ماهه مولتی

5 روز کاری

1900 درهم

سنگاپور

2 ماهه توریستی دبل عادی

15 روز کاری

90دلار

اسکن رنگی عکس (نمونه پاسپورت نباشد) و پاسپورت با فرمت JPG در یک فایل برای هر مسافر جداگانه + واچر هتل حقیقی و رزرو بلیت + تسویه کامل

(دوبار ورود یعنی در هر بار ورود 14 روز اقامت)

صدور ویزای دبل منوط به تشخیص اداره IMMIGRATION سنگاپور خواهد بود.

هند

ویزای هند بدون مصاحبه

(دوبار ورود)

3 روز کاری

112 دلار

ویزای الکترونیکی هند کنسلی ندارد و در صورت ریجکت شدن هزینه ویزا استرداد نمی گردد.

اسکن پاسپورت و اسکن عکس 4*6

هر فرد در سال فقط یکبار مجاز است که ویزای الکترونیک هند بگیرد.

اشخاص روزنامه نگار، عکاس یا کسانی که برای کنفرانس به هند سفر می کنند نمی توانند از این نوع ویزا استفاده کنند.

اصل پاسپورت +کپی از تمام صفحات شنلسنامه (حتی صفحات سفید) + رزرو بلیت رفت و برگشت + اصل پاسپورت های قدیمی (خصوصا اگر ویزای هند قبلی دارد) 2 قطعه عکس 5*5  رنگی زمینه سفید جدید

حضور مسافر جهت انگشت نگاری الزامی است (برای ویزای لیبل داخل پاس)

توریستی 30 روزه

8 روز کاری

800.000 تومان

 

هنگ کنگ

توریستی 2 بار ورود

45 – 50 روز کاری

140 دلار

1 قطعه عکس 4*3 یا 4*6 – تمکن مالی حداقل 10 میلیون تومان

صورت وضعیت شغلی – فرم مشخصات فردی

نمایشگاهی

50 – 55 روز کاری

130 دلار

عمان

10 روز اقامت توریستی

50 دلار

2 – 3 روز کاری

اسکن پاسپورت  و اسکن عکس + ضمانت بانکی بابت بازگشت و حسن انجام سفر به مبلغ 20 میلیون تومان

1 ماهه توریستی

95 دلار

2 – 3 روز کاری

یکساله مولتی تجاری

290 دلار

7 – 10 روز کاری

قطر

30 روز اقامت

100 دلار

4 -  5 روز کاری

اسکن پاسپورت و اسکن عکس + ضمانت بانکی بابت بازگشت و حسن انجام سفر به مبلغ 20 میلیون تومان

رزرو هتل حداقل 1 شب توسط آژانس اردلان کاوش پیما الزامی است.

ترکمنستان

توریستی عادی

200 دلار

20 روز کاری

اسکن پاسپورت + 2 قطعه عکس 6*5 رنگی + مشخصات فردی + تسویه کامل

جهت ریجستر در ترکمنستان رزرو هتل توسط آژانس اردلان کاوش پیما همچنین 2 قطعه عکس 6*5 الزامی است

در صورت داشتن ویزای قبلی ترکمنستان در پاسپورت قبلی، حتما کپی آن ارسال شود.

ویزای ترکمنستان به مقصد شهر عشق آباد می باشد. جهت سفر به شهرهای دیگر ترکمنستان نام شهر مورد نظر هنگام درخواست ویزا باید به صورت کتبی قید شود.

مرز ورودی از باجگیران می باشد.

حضور مسافر در ایران الزامی است.

تاجیکستان

ویزای تاجیکستان بدون مصاحبه

78 دلار

2 روزه کاری

اصل پاسپورت + 2 قطعه + مشخصات فردی + تاریخ شروع ویزا (تاریخ سفر) + تسویه کامل + رزرو هتل در تاجیکستان

دانشجویی: اسکن کارت دانشجویی + اسکن قرارداد یا دانشگاه مربوطه

تجاری: اصل قرارداد با شرکت مربوطه در تاجیکستان

در صورت ریجکت شدن از طرف سفارت تاجیکستان هزینه استرداد نخواهد شد.

(الکترونیک ویزا بدون مصاحبه و انگشت نگاری انجام می شود)

وقت سفارت جهت ویزا

120.000 تومان

2 روزه کاری

قزاقستان

1 ماهه توریستی عادی

170 دلار

15 روز کاری

اصل پاسپورت + 1 قطعه عکس 4*3 + تکمیل فرم مروطه + مشخصات پرواز و نام هتل محل اقامت در قزاقستان + رزرو بلیط و ارائه برنامه سفر + تاریخ شروع ویزا

(تاریخ سفر) + تسویه کامل

مسافر باید در صورت عدم اقامت در هتل طی 48 ساعت در اداره پلیس ریجستر شود.

در ویزای سه ماهه در هر بار ورود 30 روز اجازه اقامت دارد.

حضور مسافر در ایران الزامی است.

1 ماهه توریستی فوری

190 دلار

12 روز کاری

1 ماهه تجاری عادی

190 دلار

15 روز کاری

1 ماهه تجاری فوری

210 دلار

12 روز کاری

ازبکستان

30 روزه توریستی عادی

120 دلار

14 روز کاری

اصل پاسپورت + 2 قطعه عکس 4*3 + رزرو هتل توسط آژانس اردلان کاوش پیما الزامی است + گواهی اشتغال کار + تاریخ  شروع ویزا (تاریخ سفر) + تسویه کامل

مسافر باید در صورت عدم اقامت در هتل طی 48 ساعت در اداره پلیس ریجستر شود.

رزرو هتل ویزای توریستی باید توسط این آژانس انجام گردد.

اجاره آپارتمان از ماهی 300 دلار به بالا

حضور مسافر در ایران الزامی است.

 

 

 

30 روزه توریستی فوری

150 دلار

7 روز کاری

 

1 ماهه تجاری

270 دلار

15 روز کاری

1 ماهه تجاری فوری

310 دلار

10 روز کاری

کامبوج

3 ماهه توریستی 30 روز اقامت

65 دلار

3 روز کاری

اسکن صفحه اصلی پاسپورت + اسکن عکس پرسنلی

اعلام نام فرودگاهی یا مرز زمینی جهت ورود به کامبوج الزامی است

شماره تماس آدرس منزل تاریخ رفت محل اقامت در کامبوج

ایران

یک ماهه توریستی

60.000 تومان

10 روز کاری

اسکن رنگی پاسپورت و عکس مهمان + اسکن شناسنامه و کارت ملی میزبان + تسویه کامل

یک ماهه تجاری

120 دلار

10 روز کاری

 

 

 

 

بهترین تخفیف های ما را از طریق پیامک و یا ایمیل دریافت کنید.
پست الكترونيكي :
شماره ی همراه :
پرواز داخلی
پرواز خارجی
تور داخلی
تور خارجی
زودتر از دیگران از آفرهای پرواز و تور با خبر شوید
طراحی و توسعه توسط گروه ندای فناوری